Medzinárodné dni triezvosti na Orave 2019

 

 

Program medzinárodných dni triezvosti na Orave spojených s oslavou prvého výročia nášho členstva v ASKSe

 

Priatelia,

   tešíme sa na naše tradičné stretnutie, toto bude už tridsiate prvé v poradí. Vždy sa ho zúčastňujú aj priatelia z Klubu Abstynentow Rodzina Nowy Targ a už štvrtýkrát aj z AA – klubu Radom Poľsko. Ubytovanie je zaistené v internáte lesníckeho učilišťa v Tvrdošíne a cena ja 7 € za noc/osoba. Ubytovanie nie je zahrnuté vo finančnom príspevku na celú akciu. Ubytovňa má kapacitu 50 lôžok. Izby sú v dvoj izbových bunkách, pričom jedna izba je dvoj a druhá trojposteľová. V každej bunke je sprcha, toaleta a malá kuchynka. Pre ubytovaných hostí sú priamo v ubytovni zaistené raňajky v sobotu a nedeľu. V prípade, že 50 lôžok v internáte nebude postačovať, zaistíme trošku luxusnejšie ubytovanie v Habovke v cene 8 € osoba/noc. Ubytovať sa je možné už 6. Septembra od 14,00 hod a ubytovňu musíme opustiť  8. septembra rovnako do 14,00 hod. Na všetky miesta nášho stretnutia sa budeme dopravovať vlastnými autami.  Lesnícke učilište nájdete na tejto mape: https://goo.gl/maps/JQF3Z7X7doaHEHih9.  Stlačte ctrl a klik ľavým tlačítkom myši na odkaz, alebo odkaz skopírujte  a vložte do Vášho vyhľadávača.

   Na ubytovni v jednej s kuchyniek bude veľký hrniec na vriacu vodu, kde si bude možné kedykoľvek zaliať kávu, alebo urobiť čaj. Priatelia, prosíme , doneste si so sebou vlastný hrnček, alebo šálku na kávu, resp. čaj

 

Program:

6. septembra

  • Od 14,00 ubytovanie a do 19,00 voľný program. Organizátori Vám poradia, čo je možné v okolí navštíviť a tak využiť čas do oficiálneho zahájenia stretnutia.
  • 19,00 oficiálne privítanie a zahájenie stretnutia. Podrobné zoznámenia sa s programom celého stretnutia.
  • 20,00 Večera, kapustnica. Variť bude náš šéfkuchár Peter s pomocníkom Lojzom, primo na dvore učilišťa.
  • 20,30 hrá DJ Marek Jaworsky . Striedajú sa s harmonikárom Tónom a Lojzom s ozembuchom.
  • 22,00 Koniec zábavy vonku. Musím dodržať nočný kľud.  Pre pokračovanie zábavy po 22,00 hod. budeme mať pripravenú jednu triedu, kde môže zábava pokračovať až do rána.

 

7.septembra

8. septembra

  • 7,30 Raňajky na ubytovni
  • 9,00 Svätá omša v drevenom kostolíku  Všetkých svätých v Tvrdošíne
  • 10,30 Posedenie v triede. Krátke predstavenie jednotlivých klubov, názory na stretnutie a prínos stretnutia k našej ceste triezvosti.
  • 12,00 Obed,. Guľáš z kotla šéfkuchára Petra a jeho pomocníka Lojza z kotla  na dvore, alebo triede. Podľa počasia.
  • 13,00 Spoločná pieseň v kruhu. „Plač a slzy“ na rozlúčku.

 

 

 

   Finančný príspevok 20 € na celú akciu + náklady za ubytovanie bude možné uhradiť priamo na mieste nášmu pokladníkovi.

   Účasť na stretnutí a potrebu zaistenia nocľahu prosíme potvrdiť do 30.8.2019. Kontaktné údaje sú na pozvánke a v päte tohto dokumentu.

 

           Tešíme sa na Vás.

 

                                                                                                                 Organizačný výbor.